Sisuviestit Ankkurikentällä – poikajoukkue toi kultaa!

Melkoinen vipinä kävi 27.8.2023 Ankkurikentällä, kun noin 200 joukkuetta tavoitteli Etelä-Pohjanmaan piirinmestaruusmitaleita 9-15 -vuotiaiden viestijuoksuissa. Kaikkiaan 15 seuraa oli ilmoittanut yli 400 urheilijaa. Kilpailupäivä kestikin yli viisi tuntia, mutta Ankkurien toimitsijat ja kioskin pitäjät selvisivät kovasta urakasta hyvin. Kiitos kaikille uurastamisesta!

Kilpailuissa nähtiin pitkästä aikaa Ankkureiden poikajoukkue mitalivauhdissa ja mikäpä muukaan se mitalin väri oli kuin KULTAINEN! 9-vuotiaiden 4x400m viestijoukkueen pojat (Samu Vuorinen, Topias Keltikangas, Riku Vuorela ja Jalo Kantonen) juoksivat upeasti johtaen 15 joukkueen viestiä lähes koko ajan. Pojat osallistuivat myös 8x40m sukkulaviestiin yhdessä tyttöjen (Hilda Turja, Ellen Piispanen, Olivia Hietamäki ja Anna Zhukova) kanssa. Joukkue selvisi alkuerien kautta finaaliin ja sijoittui sijalle 8. Nämä tytöt osallistuivat myös 4x400m viestiin sijoittuen 18 joukkueen kilpailussa hienosti niinikään sijalle 8.

13-vuotiaat tytöt osallistuivat hieman eri kokoonpanoilla 4x60m aitajuoksuviestiin (Emma Paalijärvi, Olga Zhukova, Jenica Pessinen ja Nelly Sillanpää), 4x600m (Nelly, Olga, Emma ja Lumia Piispanen) ja 4x100m viestiin kahdella joukkueella (Lumia, Saini Saarela, Selja Saarela ja Jenica sekä Emma, Olga, Nelly ja Lumi-Jolanda Sivula). Viimeksi mainittu joukkue selvisi alkueristä finaalin, mutta jouduttiin valitettavasti hylkäämään vaihtorikon takia. 11-vuotiaat tytöt osallistuivat kahdella joukkueella 4x50m ja 4x600m viesteihin (Hilja Herrala, Roosa Pessinen, Linnea Piispanen ja Amanda Herrala sekä Emilia Etula, Janika Saarela, Janette Saarela ja Meimi Lillstrang), joista ensiksi mainittu joukkue juoksi finaalin viidenneksi ja kuudenneksi.

Ankkureiden joukkueiden kokoajat tekivät hienoa työtä kootessaan pitkästä aikaa näin monta joukkuetta, kiitos teille! Kaikki tulokset Tilastopajassa.