Sisuotteluista kisakokemusta – Aadalle hopeaa!

Alajärven Ankkurit ja Kauhavan Wisa ovat yhteistyössä järjestäneet jo useana kesänä Etelä-Pohjanmaan Sisuottelut ja 9.7.2023 oli vuorossa Kauhavan urheilukenttä. Mukaan oli ilmoittautunut peräti 165 ottelijaa, jotka ikäryhmästä (9-15v) riippuen urakoivat päivän aikana 3-5 yleisurheilulajia. Ankkureiden vastuulla oli kuulan, pituuden ja korkeuden toimitsijatehtävät.

Ankkureista ottelemassa oli 7 urheilijaa. Parhaimman sijoituksen hankki Aada Piispanen (14v), joka otteli T15-sarjassa upeasti hopealle! Sisupisteille otteli myös Elias Onditi (P12). Arvokasta ottelukokemusta olivat hankkimassa Riku Vuorela (P9) ja Linnea Piispanen (T11) sekä T13-sarjan tytöt Nelly Sillanpää, Emma Paalijärvi ja Olga Zhukova. Kaikki tulokset Tilastopajassa (tästä linkistä).

Sisuotteluiden yhteydessä kilpailtiin myös Aluemestaruusottelut 17- ja 19-vuotiaiden sekä aikuisten sarjoissa. Miesten 10-otteluiden ja naisten 7-otteluiden ensimmäiset lajit kilpailtiin lauantaina ja Ankkureiden toimitsijaporukka oli tuolloin huolehtimassa miesten 10-ottelun kenttälajit. Katariina Leppäaho (16v) otteli ensimmäistä kertaa 7-ottelun ja paransi ennätyksiään 100m aidoissa, kuulassa ja keihäässä. Katariina otti kanssakilpailijastaan selvän voiton tuloksella 4056. Tulokset Tilastopajassa (tästä linkistä).