Yleisurheilukoulu

Talvikauden 2022-2023 yleisurheilukoulu

Ilmoittaudu tästä linkistä!

Alajärven Ankkurien järjestämä yleisurheilukoulu on alkanut tiistaina lokakuun toisella viikolla Alajärven Monitoimihallissa. Yleisurheilukoulu on tarkoitettu kaikille 2015 synt. tai tätä vanhemmille lapsille ja sitä järjestetään talvikauden ajan kerran viikossa tiistaisin klo 18-19 pl. mahdolliset juhlapyhät ja koulujen lomaviikot aina huhtikuun 2023 loppuun saakka.

Talven aikana liikutaan monipuolisesti ja opitaan eri yleisurheilulajeja käyttäen hyväksi mm. Voitto Onnisen -lajiratoja. Lisäksi kisaillaan ja leikitään kivoja leikkejä ikäryhmät huomioiden. 

Hinta ja lisenssi

Syyskausi maksaa 40 euroa (+lisenssi ja vakuutus) ja kevätkausi 60 euroa. Sisaralennus kautta kohden on -10 euroa. Seura hankkii urheilijalle yleisurheilulisenssin (25€), joka sisältää Sporttiturva-vakuutuksen. Lisenssi oikeuttaa kilpailemaan kaikissa virallisissa yleisurheilukilpailuissa ja se on voimassa 30.9.2023 saakka.

*** Huom! Seuralla ei ole yhteistä tapaturmavakuutusta joten urheilijalla pitää olla henkilökohtainen tapaturmavakuutus. Pääsääntöisesti muiden lajiliittojen vakuutukset eivät myöskään ole voimassa kuin ko. lajiin liittyvissä tilanteissa. ***

Lisätietoa yu-koulusta saat yleisurheilujaostolta

Talvikauden 2021-2022 yu-kouluryhmä