Yleisurheilukoulu

Kesän 2021 yleisurheilukoulu

Alajärven Ankkurit järjestää yleisurheilukoulua myös tänä kesänä koronarajoitukset huomioiden! Mukaan ovat tervetulleita kaikki uudet ja myös aikaisemmin yleisurheilukoulussa mukana olleet 2014 syntyneet ja sitä vanhemmat lapset.

Linkki ilmoittautumiseen

Ensimmäinen kokoontuminen on keskiviikkona 26.5.2021 klo 18. Kesän aikana kokoonnutaan 8 kertaa aina keskiviikkoisin aikavälillä 26.5. – 14.7.2021 klo 18 – 19.

YU-koululaiset jaetaan ensimmäisellä harjoituskerralla ikäryhmittäin ilmoittautuneiden mukaan. Jokaiselle ryhmälle nimetään kaksi omaa koulutettua yleisurheiluohjaajaa.  Ryhmäjako on alustavasti seuraava:

  • 7-8 -vuotiaat (2014-2013 syntyneet)
  • 9-10 -vuotiaat (2012 ja 2011 syntyneet)
  • 11 -vuotiaat ja vanhemmat (2010 ja aiemmin syntyneet)

2010 syntyneet voivat osallistua joko 9-11 vuotiaiden yu-kouluryhmään tai 11+ ikäisille tarkoitettuihin yu-harjoituksiin. Ryhmäjakoja voidaan joutua muuttamaan ilmoittautumisten jälkeen.

Kesän aikana liikutaan monipuolisesti ja opitaan eri yleisurheilulajeja käyttäen hyväksi mm. Voitto Onnisen -lajiratoja. Lisäksi kisaillaan ja leikitään kivoja leikkejä ikäryhmät huomioiden. 

Hinta ja lisenssi

Yleisurheilukoulun hinta koko kesäkaudelta on 60 €, sisaralennus -10 €. Koulun hintaan sisältyy yleisurheilulisenssi. Jos lisenssi on jo olemassa, niin lisenssin hinta vähennetään yleisurheilukoulun hinnasta. Tänä vuonna virallisiin kilpailuihin osallistuville yu-koululaisille hankitaan myös seuran edustuspaita (T-paita), joka sisältyy hintaan! Seuran viralliset edustusasut ovat nähtävissä täällä.

Koronapandemian aiheuttamat rajoitukset ja ohjeet

Koronavirustilanteesta johtuen yleisurheilukoulussa noudatetaan voimassa olevia viranomaisten ohjeistuksia ja opetus toteutetaan lasten turvallisuudesta huolehtien. Yleisurheilukouluun saa tulla vain TÄYSIN TERVEENÄ.

Suomen Urheiluliiton (SUL) ohjeistus harjoitusten järjestämiseen löytyy täältä!

Lisätietoa yu-koulusta saat yleisurheilujaostolta