Yleisurheilukoulu

Talvikauden 2023-2024 yleisurheilukoulu on alkanut lokakuun alussa!

Ilmoittaudu tästä linkistä!

Alajärven Ankkurien järjestämä yleisurheilukoulu alkaa jälleen keskiviikkona 4.10.2023 Monitoimihallissa (Urheilutie 2). Yleisurheilukoulu on tarkoitettu kaikille 2016 synt. tai tätä vanhemmille lapsille ja sitä järjestetään talvikauden ajan kerran viikossa keskiviikkoisin klo 19-20 (pl. mahdolliset juhlapyhät ja koulujen lomaviikot) aina huhtikuulle 2024 saakka. Ryhmäjakoja ja harjoituskertoja voidaan vielä muuttaa kauden edetessä. Vanhemmat ja pidemmälle ehtineet nuoret harjoittelevat valmennusryhmissä useamman kerran viikossa.

Talven aikana liikutaan monipuolisesti ja opitaan eri yleisurheilulajeja käyttäen hyväksi mm. Voitto Onnisen -lajiratoja. Lisäksi kisaillaan ja leikitään kivoja leikkejä ikäryhmät huomioiden. 

Hinta ja lisenssi

Syyskausi maksaa 40 euroa (+lisenssi ja vakuutus) ja kevätkausi 60 euroa. Sisaralennus kautta kohden on 10 euroa.

Seura hankkii luvallasi urheilijalle yleisurheilulisenssin, joka sisältää Sporttiturva-vakuutuksen. Lisenssi oikeuttaa myös kilpailemaan kaikissa virallisissa yleisurheilu-kilpailuissa ja on voimassa 30.9.2024 saakka. Lisenssin + vakuutuksen hinta on 29 euroa. Voit halutessasi ostaa lisenssin myös itse. Lisätiedot lisenssistä ja Sporttiturva -tapaturmavakuutuksesta: Yleisurheilulisenssit – Yleisurheilu.fi

*** Huom! Seuralla ei ole yhteistä tapaturmavakuutusta, joten urheilijalla pitää olla henkilökohtainen tapaturmavakuutus. Pääsääntöisesti muiden lajiliittojen vakuutukset eivät myöskään ole voimassa kuin ko. lajiin liittyvissä tilanteissa. ***

Seuran edustuspaita

Halutessasi voit myös tilata seuran t-paidan (sininen Craftin t-paita, jossa on rintaan painettu seuran logo). Mallit ja tilausohjeet löytyvät täältä: Edustusasut – Alajärven Ankkurit / Yleisurheilu (alajarvenankkurit.fi). Paidan hinta on 19,90 euroa. Myös muita kuvastossa olevia seuran edustusvaatteita voit tilata samalla kertaa!

Lisätietoa yu-koulusta saat yleisurheilujaostolta

Jarmo Vuorisen vetämä iloinen poikaporukka keväällä 2023
Talvikauden 2021-2022 yu-kouluryhmä