Yleisurheilukoulu

Kesäkauden 2022 yleisurheilukoulu

llmoittaudu yleisurheilukouluun tästä linkistä

Alajärven Ankkurien järjestämä YU-kouluun ovat tervetulleita kaikki 2015 syntyneet ja sitä vanhemmat lapset. YU-koulussa harjoitellaan kahdessa tai useammassa ikäryhmässä ilmoittautumismäärän mukaan.

YU-koulu alkaa keskiviikkona 1.6. kello 18:00 Ankkurikentällä ja harjoituksia pidetään viikoittain aina keskiviikkoisin 20.7. saakka. Pienimpien ryhmät treenaavat tunnin ja hieman vanhemmat urheilijat 1h 15min – 1,5h.

Ryhmäjakoja ja harjoituskertoja voidaan vielä muuttaa kauden edetessä.

Hinta ja lisenssi

Kesäkausi 60 maksaa euroa. Sisaralennus kautta kohden on -10 euroa.

Seura hankkii luvallasi urheilijalle yleisurheilulisenssin joka sisältää Sporttiturva-vakuutuksen. Lisenssi oikeuttaa myös kilpailemaan kaikissa virallisissa yleisurheilukilpailuissa. Lisenssin hinta on 20 euroa. Voit halutessasi ostaa lisenssin myös itse.

*** Huom! Seuralla ei ole yhteistä tapaturmavakuutusta joten urheilijalla pitää olla henkilökohtainen tapaturmavakuutus. Pääsääntöisesti muiden lajiliittojen vakuutukset eivät myöskään ole voimassa kuin ko. lajiin liittyvissä tilanteissa. ***

Seuran edustuspaita

Halutessasi voit myös tilata seuran t-paidan ilmoittautumisen yhteydessä. Paita on sininen Craftin t-paita jossa on rintaan painettu seuran logo. Mallikuva löytyy täältä. Paita toimitetaan noin parin viikon kuluttua harjoitusten alkamisesta. Paidan hinta on 16,90 euroa.

Koronapandemian aiheuttamat rajoitukset ja ohjeet

Koronavirustilanteesta johtuen yleisurheilukoulussa noudatetaan voimassa olevia viranomaisten ohjeistuksia ja opetus toteutetaan lasten turvallisuudesta huolehtien. Yleisurheilukouluun saa tulla vain TÄYSIN TERVEENÄ.

Suomen Urheiluliiton (SUL) ohjeistus harjoitusten järjestämiseen löytyy täältä!

Lisätietoa yu-koulusta saat yleisurheilujaostolta

Talvikauden 2021-2022 yu-kouluryhmä