Kesän 2023 viimeiset viikkokisat

Kun edellinen viikkokisa peruttiin kovan sateen takia, niin viimeisellä kerralla 17.7.2023 oli jälleen mainio kesäsää. Kisattavana oli pikajuoksun lisäksi useita lajeja: keihäs (13v), korkeus (11v), pituus (9v) ja pallonheitto (7v). Tulokset alla olevasta linkistä.

Reippaita kisailijoita oli tällä kertaa 59 ja lopuksi ojennettiin Ahkeran Urheilijan diplomit kaikille kolmen viikkokisan käyneille. Heitä oli kaikkiaan 29, joista osa ehti lähteä diplomiaan saamatta (voi noutaa omansa esim. yu-kouluiltana 19.7. tai 26.7. kentän toimistosta). Kesän aikana urheilijat keräsivät sijoituksen perusteella annettuja CUP-pisteitä osallistumalla molempiin lajeihin ja viimeisen kerran päätteeksi palkittiin jokaisen ikäryhmän parhaat komealla pokaalilla: Minttu-Maaria Huttula (T5), Kaapo Savela (P5), Olivia Hietamäki (T7), Miki Vuorinen (P7), Hilda Turja (T9), Samu Vuorinen (P9), Hilja Herrala (T11), Nelly Sillanpää (T13) ja Kasper Huttula (P13). Onnittelut voittajille!

Kaikkien viikkokisojen tulokset, tarinat ja kuvat löytyvät tästä linkistä (Viikkokisat 2023 arkistot – Alajärven Ankkurit / Yleisurheilu (alajarvenankkurit.fi)). Lopullinen CUP-taulukko ladattavissa alla olevista linkistä. Kiitos kaikille kisaajille, huoltajille ja toimitsijoille! Toivottavasti näemme viikkokisojen parissa Ankkurikentällä taas ensi kesänä!