Seuracup 2021

Alajärven Ankkurit osallistuu jälleen valtakunnalliseen Pohjola Seuracupiin, jossa yleisurheiluseurat kilpailevat keskenään joukkueina. Ankkurit pääsi hienosti tavoitteeseen eli keräsi riittävästi kahdessa piirikilpailussa tuloksista saatavia pisteitä. Näin seuramme on kokoluokassaan Suomen 16 parhaan seuran joukossa ja matkaamme la 4.9.2021 Laitilassa järjestettävään A-sarjan finaaliin!

Ensimmäinen piirikisa kisattiin 15.6.2021 Kauhajoella (tulokset). Ankkurit sai kasaan iskukykyisen joukkueen, vaikka muutamia lajeja jäi täyttämättä ja valitettavat sairastumiset hieman harvensivat joukkuetta. Joukkueessa oli kuitenkin mukana ilahduttavan iso määrä ensikertalaisia, jotka kilpailivat rohkeasti myös omaa ikäluokkaansa vanhempien sarjoissa. Tuloksena oli kaikkiaan 5844 pistettä ja tukku omia ennätyksiä ja hienoja venymisiä.

Toinen piirikisa kilpailtiin 10.8.2021 Ilmajoella (tulokset). Tällä kertaa saimme kaikkiin tyttöjen lajeihin (T15 kävelyä lukuunottamatta) urheilijan, mutta valitettavasti jälleen monta poikien lajia jäi ilman osallistujaa. Tästä huolimatta joukkue haali kasaan komeat 7400 pistettä ja niukasti rimaa hipoen tämä pistemäärä riittää finaaliin (pistetilanne)!

Finaalin (4.9.2021 Laitila kilpailukalenterilinkki) luonne on erilainen kuin osakilpailussa. Nyt vain sijoitus määrää pistemäärän (maaottelun tapaan)! Finaalin lajit ja osallistujat (vain yksi urheilija/laji, vahvistanut bold, seura ilmoittanut joukkueen).

PikamatkatKestävyysmatkatHypytHeitotSukkulaviesti
11v60maj
Jenica Pessinen
Elias Onditi
1000m
Eerika Sironen
Ilmari Levijoki
Pituus
Roosa Pessinen
Jaakob Onditi
Keihäs
Nelly Sillanpää
Samuel Kuoppa-aho
2 tyttöä
2 poikaa
13v60maj
Emilia Salo
Poikaurheilija
1000m
Viola Takala
Julius Pakka
Korkeus
Aada Piispanen
Poikaurheilija
Moukari
Hanna Siirilä
Aamos Kivikangas
2 tyttöä
2 poikaa
15v100m
Milja-Maria Lahti
Poikaurheilija
2000m
Liinu Järvinen
Poikaurheilija
1000m kävely
Seliina Kuoppa-aho
Poikaurheilija
Seiväs
Ilona Takala
Poikaurheilija
Kuula
Emmi Pitkäkangas
Henri Pitkäkangas
2 tyttöä
2 poikaa
17v200m
Tyttöurheilija
Poikaurheilija
Pituus
Emmi Piispanen
Poikaurheilija
Kuula
Sara Vuorela
Olavi Yli-Mannila
2 tyttöä
2 poikaa