2024

Kunniakierros ma 27.5.2024 klo 18 Ankkurikentällä!

Tervetuloa jälleen tukemaan alajärveläistä yleisurheilua!

Linkki vuoden 2024 kerääjiin (tulossa…)!

Kaikki ovat tervetulleita kunniakierrostapahtumaan, jossa kuntoillaan 60 minuuttia hyvässä hengessä ikään tai kuntoon katsomatta. Tule mukaan tukijaksi tähän yli jo 43 vuotta jatkuneeseen keräykseen tai liikkumaan itse! Samalla tapaat seuran nuoria urheilijoita, joihin kerätty tuki kohdistuu. Osallistujien kesken arvomme myös muutamia tuotepalkintoja!

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo yli 40 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa reilut 33 miljoonaa euroa! Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa.

Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä tai yksityishenkilöiltä. Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla / mobiilitallennuksen avulla tai vain ilmoittamalla osallistumisestaan jaoston jäsenille! Minimi tukisumma on 15 euroa ja käteismaksuja ei saa kerätä. Luvatuista tukisummista lähetetään laskut sähköpostitse tai paperipostina kunniakierrostapahtuman jälkeen. Sivun alkuun tulossa olevasta linkistä pääset sivulle, jolle listattuna vuoden 2024 kerääjät. Lisätietoja yleisurheilujaoston sähköpostiosoitteesta (yleisurheilu@alajarvenankkurit.fi) tai suoraan jaoston jäseniltä!

Valtakunnalliselta www.kunniakierros.fi -sivulta löytyy lisää tietoa tapahtumasta ja voi seurata keräystilannetta.

Edellisen tapahtuman muistelot tästä linkistä!