Harjoitustoiminta

Yleisurheilujaosto tarjoaa harjoitustoimintaa ympäri vuoden. Seuraa ilmoittelua somessa ja printtimediassa!

Vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun urheilijalle ja valmentajalle löytyy täältä: https://sport.kurssi.tv/channels/#suomen-urheiluliitto

Yleisurheilukoulu (lisätietoja TÄÄLLÄ) ja talvikauden ryhmät ovat alkaneet jälleen lokakuussa 2022. Edistyneempien ryhmät pitävät harjoituksia useamman kerran viikossa, nuorempien yu-koulu kerran viikossa.

Yleisurheilun vuorot Monitoimihallissa ovat seuraavat (11.10.2022 -30.4.2023): (Moukariryhmän harjoitusajat pääsääntöisesti ti klo 15 ja to klo 15/la klo 14, ilmoitetaan ryhmälle viikoittain)

Tiistai klo 18-19.30 (yu-kouluryhmät)lohko 1
yu-alue
Keskiviikko klo 17-18 (valmennusryhmä)
klo 17.15-18.45 (keihäsryhmä)
lohko 1
yu-alue
Perjantai klo 18-19.30 (kilparyhmä)yu-alue
Lauantai klo 14-15.30 (valmennusryhmä)yu-alue

HUOM! Poikkeukset varattuihin vuoroihin voi tarkistaa https://alajarvi.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/monitoimihalli/ tai www.alajarvenuimahalli.fi (klikkaa ”Varauskalenteri”, josta löytyy eri lohkojen ja yu-alueen käyttövaraukset.) Erityisesti lauantaivuoroja on toisinaan peruttu Monitoimihallin viikonlopputapahtumien vuoksi.

Alajärven pallohallia voi hyödyntää itsenäisessä harjoittelussa avoimilla yleisövuoroilla: Pallohalli – Alajärven kaupunki (alajarvi.fi)

SULin ohjeistukset korona-ajan harjoitusten ja kilpailujen järjestämiseksi

Ohjeet löytyvät alla olevista linkeistä sekä Suomen Urheiluliiton verkkosivuilta www.sul.fi (suora linkki ohjeistuksiin).

Jos olet yli 15 v ja kiinnostunut toimimaan yleisurheiluohjaajana, ota yhteys Tapio Rajalaan p. 0400 442 493. Jaosto maksaa koulutuksesi lasten yu-ohjaajaksi. Kursseja järjestetään läpi vuoden.