Edustusasut

Uudet kilpailu- ja treeniasut

Pitkään käytössä olleiden seura-asujen (Adidas) rinnalle on valittu uusi mallisto (Craft Rush), jolla on tavoiteltu yhtenäisyyttä Alajärven Ankkureiden muiden jaostojen kanssa. Lisäksi päästiin eroon 5 kpl minimitilausvaatimuksesta, mikä oli aiemmin tuottanut hankaluuksia. Uudet asut toimittaa ja painattaa (AA logo paitojen rintaan) Kesport Alajärvi ja niitä hankittiin ensimmäisen kerran kesällä 2019. Vanhempaa mallistoa voi käyttää edelleen virallisena seuran kilpailuasuna uuden malliston rinnalla.

Kuvasto ladattavissa seuraavasta linkistä.

Muutamia sovituskappaleita löytyy: Kesport Alajärvi (Kurejoentie 2, Alajärvi).

Kesportista löytyy kuvasto ja tilauslomake, johon voit merkitä tilaamasi asut ja yhteystietosi. Tilaus on sitova!

Kun tilattavat asut ovat valmiina toimitettavaksi (ilmoitamme nettisivuilla ja some-kanavissa tai henkilökohtaisesti), voit noutaa ja maksaa ne Kesportiin.

Kesportista löytyy myös Ankkurit pesäpallojaoston kuvasto, jossa on paljon Craftin treeni- ja vapaa-ajan asuja. Näitä voit halutessasi tilata samalla kertaa.

Lisätietoa mallistosta löytyy mm. osoitteesta www.newwave.fi (Tuotteet -> CRAFT TEAMWEAR -> T-paidat ja pikeet, Shortsit, Takit, colleget & housut).

Aiempaa mallistoa vielä muutamia saatavissa!

Muutamia asuja on tilattu (vuonna 2018 tai aiemmin) ylimääräisiä, jotta on saatu tilauksen minimimäärä täyteen. Seuraavia asuja voi tiedustella (Sari Yli-Mannila yhteystiedot):

  • Lasten/nuorten lämmittely/verkkatakki (30€, vuoden 2018 malli) koot 158/164 cm ja 170/176 cm
  • Lämmittely/verkkatakki (30€, vuoden 2017 malli) koko S
  • Miesten lyhyet trikoot (20€) koko M
  • Miesten shortsit (20 €) koko L