2021

Yhden (korona)välivuoden jälkeen Ankkurikentällä järjestetään jälleen Kunniakierrostapahtuma ma 24.5.2021 klo 18! Edellisen tapahtuman muistelot tästä linkistä!

Kaikki ovat tervetulleita kunniakierrostapahtumaan, jossa kuntoillaan 60 minuuttia hyvässä hengessä ikään tai kuntoon katsomatta. Tule mukaan tukijaksi tähän jo 40 vuotta jatkuneeseen keräykseen tai liikkumaan itse! Samalla tapaat seuran nuoria urheilijoita, joihin kerätty tuki kohdistuu.

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo 40 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa reilut 33 miljoonaa euroa! Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa.

Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä tai yksityishenkilöiltä. Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla / mobiilitallennuksen avulla tai vain ilmoittamalla osallistumisestaan jaoston jäsenille! Minimi tukisumma on 15 euroa ja käteismaksuja ei saa kerätä. Luvatuista tukisummista lähetetään laskut sähköpostitse tai paperipostina kunniakierrostapahtuman jälkeen. Lisätietoja yleisurheilujaoston sähköpostiosoitteesta (yleisurheilu@alajarvenankkurit.fi) tai suoraan jaoston jäseniltä!

Vuoden 2021 kerääjät – lähde sinäkin mukaan!

Valtakunnalliselta www.kunniakierros.fi -sivulta löytyy lisää tietoa tapahtumasta.