2022

Kunniakierrostapahtuma Ankkurikentällä jälleen ma 23.5.2022 klo 18!

Vuoden 2022 kerääjät

Kaikki ovat tervetulleita kunniakierrostapahtumaan, jossa kuntoillaan 60 minuuttia hyvässä hengessä ikään tai kuntoon katsomatta. Tule mukaan tukijaksi tähän jo 40 vuotta jatkuneeseen keräykseen tai liikkumaan itse! Samalla tapaat seuran nuoria urheilijoita, joihin kerätty tuki kohdistuu.

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo yli 40 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa reilut 33 miljoonaa euroa! Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa.

Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä tai yksityishenkilöiltä. Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla / mobiilitallennuksen avulla tai vain ilmoittamalla osallistumisestaan jaoston jäsenille! Minimi tukisumma on 15 euroa ja käteismaksuja ei saa kerätä. Luvatuista tukisummista lähetetään laskut sähköpostitse tai paperipostina kunniakierrostapahtuman jälkeen. Sivun alussa olevasta linkistä pääset sivulle, jolle listattuna vuoden 2022 tähän mennessä varmistuneet kerääjät. Lisätietoja yleisurheilujaoston sähköpostiosoitteesta (yleisurheilu@alajarvenankkurit.fi) tai suoraan jaoston jäseniltä!

Edellisen tapahtuman muistelot tästä linkistä!

Valtakunnalliselta www.kunniakierros.fi -sivulta löytyy lisää tietoa tapahtumasta.