Upea otteluviikonloppu Ankkurikentällä

Sisuikäisten (9-15v) moniotteluissa lauantaina 9.7.2022 kilpaili 145 urheilijaa pääosin Etelä-Pohjanmaan seuroista, mutta tasokasta kilpailua oli lähtenyt hakemaan myös muutamia nuoria urheilijoita muualta Suomesta. Todella hyvä tuloksia nähtiinkin ja poutainen kisasää oli mainio. Ankkurinuoret saavuttivat komean värisuoran piirinmestaruusmitaleja! Katariina Leppäaho taisteli kovatasoisen T15 sarjan viisiottelun toiseksi, mutta oli paras eteläpohjalainen. Aada Piispaselle ojennettiin T13 sarjan hopeamitali ja Roosa Pessiselle T10 sarjan pronssinen mitali. Hienosti ottelivat myös Adele Kallio (T9), Linnea Piispanen ja Fanni-Sofia Hyvönen (T10) sekä Emma Paalijärvi ja Jenica Pessinen (T11). Onnittelut tytöille! (Tulokset Tilastopajassa tästä linkistä ja Jani Vuorelan upeita valokuvia nähtävissä täällä!)

Lauantain ja sunnuntain aikana kisattiin lisäksi 7- ja 10-otteluissa läntisen Suomen aluemestaruuksista (sarjat MN, MN19 ja MN17), mutta mukana oli useita ottelijoita myös Itä- ja Etelä-Suomesta. Kilpailemaan lähti kaikkiaan 24 ottelijaa ja tuloksena oli mm. viisi Kalevan Kisojen tulosrajan ylitystä ja peräti 16 omaa ennätyssarjaa! (Tulokset Tilastopajassa tästä linkistä.)

Alajärven Ankkureiden lisäksi järjestelyvastuussa oli Kauhavan Wisa. Molempien seurojen toimitsijat uurastivat pitkät työrupeamat, isot kiitokset kaikille! (Kuvat : Jani Vuorela)