Ankkureille kolme SM-mitalia – Juhanalle kultaa!

Nuorten 22v sarjassa kilpailevat miehet onnistuivat mainiosti ja ottivat Vaasassa 26.-28.8.2022 käydyistä SM-kisoista mitalin joka päivälle! Kirkkaimman mitalin otti Juhana Karjanlahti voittaen moukarin komealla tuloksella 63, 37 noin 2 m marginaalilla seuraavaan. Teemu Tuomela nappasi ensimmäisen SM-mitalinsa upealla 400m ratakierroksella. Pronssimitali irtosi hänen toiseksi parhaalla ajallaan 49,29. Teemu osallistui myös 200 metrille juosten alkuerissä ennätyksensä 22,04. Finaalissa sijoitus oli 7. Aleksi Yli-Mannila heitti kovatasoisessa keihäskisassa kauden toiseksi parhaansa 73,33, joka oikeutti pronssimitaliin. Oskari Leppäaho oli keihäässä 9. ja saman sijoituksen saavutti M19-sarjan moukarissa ja keihäässä Olavi Yli-Mannila. Aleksi, Oskari ja Olavi voivat ikänsä puolesta kilpailla samoissa ikäsarjoissa vielä ensi vuonna. (Tulokset Tilastopajassa.)