Ankkurimiehet maailmalla – Juhanalle Pohjolan mestaruus!

Alajärven Ankkureiden edustusurheilijat pukivat heinäkuun loppupuolella ylleen Suomi-paitoja. Juhana Karjanlahti ja Teemu Tuomela edustivat Suomea alle 23-vuotiaiden Pohjolan ja Baltian mestaruuskisoissa Ruotsin Malmössä 16.-17.7.2022. Juhana kiskaisi viimeisellä kierroksella moukarin mestariksi 63,73 m kantaneella heitollaan! Teemu juoksi 400 m ratakierroksella (ennätys 48,91) ajan 50,33, joka oikeutti sijalle 8. Hän juoksi myös hopeaa saavuttaneessa viestijoukkueessa. (Linkki SULin uutiseen)

Mikko Paavola osallistui MM-kisojen seipään karsintaan 23.7.2022 Eugenessa USA:ssa ja sijoittui jaetulle 19. sijalle. Tuulisessa säässä käydyssä kisassa Mikko hyppäsi 550 ensimmäisellään, mutta hyvät yritykset seuraavasta korkeudesta 565 eivät tällä kertaa tuottaneet tulosta. Finaaliin päästäkseen hänen olisi pitänyt hypätä vähintään 575, kun oma ennätys on tällä hetkellä 571. Mikolla vielä edessä elokuussa Kalevan Kisat ja toivottavasti myös EM-kisat. Tsemppiä tuleviin koitoksiin! (Linkki SULin uutiseen)