Ottelut kesällä 2021

Yleisurheilun kuninkuuslajiin eli otteluihin osallistui tänä kesänä enemmän Ankkureiden urheilijoita kuin moneen vuoteen ja mukaan saatiin ilahduttavasti myös poikia! Eucabeth Kivikangas osallistui SM-kisoihin sekä N19 että yleisessä sarjassa. Oman ikäsarjansa 7-ottelun hän valitettavasti joutui keskeyttämään, mutta Kalevan Kisoissa hän teki kauden parhaan tuloksensa ja sijoittui sijalle 17. Toinen SM-kisakävijä oli Katariina Leppäaho, joka teki T14-sarjassa hyvän sarjan ja sijoittui 5-ottelussa komeasti sijalle 5!

Etelä-Pohjanmaan piirissä järjestettiin Sisuottelut (9-15v) Kauhavalla 10.7. ja Supersisuottelut (9-13v) Seinäjoella 11.9. Piirinmestaruusmitaleita näistä kisoista nappasivat Katariina (T15-sarjan hopea), Viola Takala (T13-sarjan pronssi) ja Aada Piispanen molemmista kisoista (T12-sarjan hopea ja pronssi). Viimeistä vuottaan sisuikäisenä kilpaileva ja aiempina vuosina useita mitaleita otellut Ilona Takala (T15) oli tänä vuonna niukasti sijalla 4. Ankkureita edustivat tässä monipuolisessa ja vaativassa lajissa myös Emmi Piispanen, Lumia Piispanen, Samuel Kuoppa-aho, Elias Onditi, Linnea Piispanen ja Jaakob Onditi.