Ankkurit SM-maastoissa – Antti jälleen mitalikantaan!

Antti Ihamäki lähti mitalijahtiin SM-maastojuoksuihin Joensuuhun 9.5.2021 ja kotiintuomisina oli jo toinen kevään SM-hopeamitali, sillä noin kuukautta aiemmin hän juoksi hopealle SM-maantiejuoksuissa. Kovavauhtinen miesten 10 km matka taittui noin puolessa tunnissa ja hän hävisi voittajalle 30s.

Ensimmäisissä SM-maastoissaan kokemusta hankkivat Ankkureiden junnuryhmän tytöt ja tekivätkin mainiot suoritukset. T15-sarjan 4 km matkalle osallistui peräti 66 kovakuntoista juoksijaa. Seliina Kuoppa-aho juoksi parhaimman sijoituksen ollen sijalla 17, Ilona Takala sijoittui sijalle 28 ja Liinu Järvinen sijalle 31. Joukkuekilpailussa tytöt olivat kuudensia. Vuotta nuorempi Katariina Leppäaho oli 44. Kaikki tulokset löytyvät Tilastopajasta (linkki).