Kevään 2024 maastojuoksuista mitaleita!

Antti Ihamäki saavutti jo 21. SM-mitalinsa, kun hän juoksi pronssille Kotkassa 5.5.2024 järjestetyissä maastojuoksujen SM-kisoissa. Antti käytti 10 km matkaan aikaa 32.13 ja hävisi voittajalle vain noin 30 sekuntia. Samoissa kisoissa oli mukana myös Ilona Takala, joka juoksi 4 km matkan 19-vuotiaiden naisten sarjassa. Ilona juoksi rohkeasti ja sijoittui 29 juoksijan joukossa hienosti 13. sijalle. Hän kilpailee ensi vuonnakin tässä samassa ikäsarjassa. Kaikki tulokset tästä linkistä.

Helatorstaina 9.5.2024 juostiin Kauhajoella piirinmestaruusmaastot peräti 171 sisuikäisen (9-15v) voimin. Ankkureista kisaamaan oli lähtenyt 4 kovaa menijää. Topias Keltikangas (9v) juoksi komeasti jälleen pm-mitalin, tällä kertaa pronssisen. Hänen vanavedessään 1 km matkalla neljänneksi sijoittui Miki Vuorinen. Kun vielä Eemil Sivula juoksi hienosti tässä 32 kilpailijan joukossa sijalle 22, niin pojat saavuttivat joukkuekilpailussa toisen sijan. Miki ja Eemil ovat vasta 8-vuotiaita ja voivat kilpailla vielä ensi vuonnakin tässä P9-sarjassa. P10 kilpailuun osallistunut Frans Sivula joutui tällä kertaa valitettavasti keskeyttämään. Kaikki tulokset tästä linkistä.