Kilpaurheiluryhmä (11-15 -vuotiaat)

Yleisurheilua jo hieman pitempään harrastaneet 11-15 -vuotiaat muodostavat oman harjoitusryhmän. Harjoituksissa treenataan lajitaitoja ja liikunnallisia perusominaisuuksia nuorempien lasten yleisurheilukoulua tehokkaammin. Kannustamme myös kilpailutoimintaan ja annamme perusvalmiudet kilpailuihin osallistumiselle. Mukana voi kuitenkin olla ilman kilpailupakkoa.

Harjoituksia järjestetään kesä- ja talvikaudella 1-2 kertaa viikossa. Harjoituksen kesto on 75 – 90 minuuttia. Ryhmän urheilijat voivat lisäksi päästä mukaan erillisiin lajiharjoitusryhmiin. Säännöllisesti kokoontuvat mm. keihäs- ja moukari-kiekkoryhmät.

Hinnoittelu: 60 € / syyskausi (+lisenssi) ja 80 € / kevätkausi (sisaralennus -10€)

Sisältää:
-ohjatut treenit viikoittain lokakuu 2023 - huhtikuu 2024 (pl. juhlapyhät)
-ohjatut lajitreenit tarpeen mukaan (erityisesti kisojen alla)
-yhteisen kausisuunnitelman
-yleisurheilulisenssi (kilpailulupa ja vakuutus)
-osallistumismaksut pm-kilpailuihin, seuran omiin ja valikoituihin hallikisoihin talvikauden aikana
-talvikaudella 1-2 yhteistä kisareissua hallikilpailuihin
-mahdollisuuden treenata yksin/porukalla monitoimihallilla yleisurheilun salivuoroilla

Poissaolot: Useamman viikon yhtäjaksoisesta poissaolosta kausimaksua voidaan pienentää. Poissaolosta on ilmoitettava etukäteen janivuorela@gmail.com tai heti kun pidempi poissaolo on tiedossa.

Lisenssien hinnat 1.10.2023 – 30.9.2024: 2010 tai aiemmin syntyneet 39€ + vakuutus ja 2011 – 2016 aikana syntyneet 29€ (sis. vakuutuksen). Tarkemmat tiedot: yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/.

Huom! Yleisurheilulisenssi sisältää sisältää tapaturmavakuutuksen vain 13-vuotiaille ja tätä nuoremmille (2011 tai myöhemmin synt). Jos urheilijalla ei ole omaa tapaturmavakuutusta ja haluat, että seura hankkii urheilijalle Sporttiturva-vakuutuksen, niin ilmoita asiasta ilm.lomakkeen lisätietokohdassa. Vakuutuksen hinta on 72 euroa (2007-2010 synt.) ja tämä lisätään ensimmäiseen kausilaskuun.

Lisätietoa jaoston jäseniltä!