Ajankohtaista

Vuoden 2019 KUNNIAKIERROS juostu! Suuret kiitokset mukana olleille ja tukijoille! Lisätietoja ja kuvia täällä.

 

Kesän 2019 yleisurheilukoulu

Alajärven Ankkurit järjestää suosittua yleisurheilukoulua myös tulevana kesänä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki uudet ja myös aikaisemmin yleisurheilukoulussa mukana olleet 2014 syntyneet ja sitä vanhemmat lapset ja nuoret. 

Ensimmäinen kokoontuminen on keskiviikkona 5.6.2019 kello 18.00. Kesän aikana kokoonnutaan 8 kertaa aina keskiviikkoisin aikavälillä 5.6. - 24.7. 

YU-koululaiset jaetaan ensimmäisellä harjoituskerralla ikäryhmittäin ilmoittautuneiden mukaan. Jokaiselle ryhmälle nimetään oma koulutettu yleisurheiluohjaaja. 

Kesän aikana liikutaan monipuolisesti ja opitaan eri yleisurheilulajeja käyttäen hyväksi mm. Voitto Onnisen -lajiratoja. Lisäksi kisaillaan ja leikitään kivoja leikkejä ikäryhmät huomioiden. 

Hinta ja ilmoittautuminen

Yleisurheilukoulun ja -harjoitusten hinta koko kesäkaudelta on 60 €, sisaralennus -10 €. Koulun hintaan sisältyy yleisurheilulisenssi. Jos lisenssi on jo olemassa, niin lisenssin hinta vähennetään yleisurheilukoulun hinnasta.

Ilmoittadu mukaan tästä ilmoittautumislinkistä su 2.6.2019 mennessä!

Lisätietoa yu-koulusta löytyy täällä ja yleisurheilujaostolta


 

Antti hopealle SM-maastoissa!

Antti Ihamäki juoksi hienosti toiseksi maastojuoksun SM-kilpailujen M22 -sarjassa. Janakkalassa 5.5.2019 käytyihin kisoihin oli ilmoittautunut peräti 590 juoksijaa. Linkki Järviseutu-lehden uutiseen ja tilastopajan tuloksiin.


 

Katariina ja T12 PM-maantiejuoksun kultamitali!

Ulkokausi vauhdikkaasti käyntiin - Ilona ja Katariina PM-maantiejuoksumestarit!

Kauhavalla 22.4.2019 juostuihin Etelä-Pohjanmaan piirinmestaruuskisoihin Ankkureista osallistuivat Ilona Takala (T13) ja Katariina Leppäaho (T12) ja molemmat palasivat kotiin mestareina! Ilona juoksi 3,7 km matkan aikaan 17,41 ja Katariinan aika 1,9 km matkalla oli 7,34. Onnittelut tytöille ja taustajoukoille! Tulokset täällä tai tilastopajassa täällä.

Seuratilastot päivitetty, löytyy Tilastot -osiosta täältä, käy tutustumassa! Samalla tarkistettu myös seuraennätykset (löytyy täältä).
Alajärven Osuuspankki on yleisurheilujaoston pääyhteistyökumppani

 

Yleisurheilulisenssi 2019 maksuun tästä (voimassa 30.9.2019 saakka)

 

Alajärven Ankkurit on Suomen Urheiluliiton ja Etelä-Pohjanmaan Yleisurheilun (EPU ry) jäsenseura.