Nuorten SM-kisat 2020 – pistesija ja arvokasta kokemusta!

Nuoret yleisurheilijat kilpailivat Suomen mestaruuksista 7.-9.8 Naantalissa (TP14/15, linkki tuloksiin) ja Pedersöressä (MN16/17, linkki tuloksiin). Ankkureista oli mukaan päässyt 5 urheilijaa, jotka hakivat hyviä sijoituksia ja arvokasta kokemusta tulevaisuuden kilpailuihin.

Ville-Veikko Keski-Levijoki (P15) linkosi 4 kg moukarin lukemiin 52,53 ja sijoittui komeasti neljänneksi. Ilona Takala (T14) paransi hienosti seiväshypyn ennätystään 270cm korkeuteen ja sijoittui sijalle 10. Milja-Maria Lahti (T14) selvisi 100 pikamatkalla välieriin saakka ja lopullinen sijoitus 14. Lisäksi 300 metrillä hän juoksi ennätyksekseen 44,83 ja sijoitus 15. Seliina Kuoppa-aho (T14) juoksi tasaisessa 800 m kilpailussa hienosti sijalle 13. Hän osallistui myös kolmiloikkaan, mutta se ei sujunut toivotulla tavalla. Olavi Yli-Mannilan (M16) moukarin (5 kg) tulos 50,00m oikeutti sijalle 7. Kiekossa hän ei saanut onnistuneita heittoja ja karsiutui viimeisiltä kierroksilta.