Supersisuotteluista loistavaa menestystä!

Etelä-Pohjanmaan piirin supersisuottelut kisattiin sateisessa syksysäässä 15.9.2018 Ähtärissä, josta Ankkurien sisukkailla tytöillä oli tuomisina 3 mitalia sekä muita hienoja sijoituksia ja tuloksia. Katariina Leppäaho johti T11 -sarjan neliottelua koko kisan ajan ja voitti komealla tuloksella 1189 pistettä. Emmi Piispanen oli saman sarjan viides. Hopeaa toivat Ilona Takala (T12) ja Aada Piispanen (T9). Seliina Kuoppa-aho jäi epäonnekseen pituushypyssä ilman tulosta, mutta oli silti T12 -sarjan viides. Myös Viola Takala (T10) nappasi viidennen sijan. Erityismaininnan ansaitsee tyttöjen kova juoksukunto, sillä 800 m juoksuissa lajivoitot nappasivat omissa ikäluokissaan Seliina ja Aada sekä Katariina ja Emmi kaksoisvoiton. Tulokset Tilastopajassa.