2014-2015

Pokaalihiihdot 21.3., Vimpeli

Vatpakalla pystyttiin hiihtämään piirinkunnalliset, vaikka lumiolosuhteet olivat haastavat. Vapaalla hiihdetyssä kisassa ankkurilaisista mukana Emilia Kivimäki, Lilja ja Heikki Lehtelä ja Jani Rintala.

Tulokset

Keuruun Hiihdot 8.3., Keuruu

Jani Rintala mukana Keuruun hiihdoissa, jossa vallitsi täysi vesikeli!!

Tulokset

Nuorten SM-hiihdot 2015, 7.3., Kokkola

Sampo Seppä hiihti nuorten SM-hiihdoissa Kokkolassa M17 sarjan vapaan 10 km kilpailun. Järjestäjät olivat tehneet ison työn kisalatujen lumettamiseksi, mutta alkuperäisen suunnitelman mukaisen 5 km radan käyttö ei ollut mahdollista, vaan kisa käytiin 2,5 km radalla. Aamun nollakeli vaihtui kisojen kestäessä vesisateeseen ja tuuli yltyi kovaksi. Suurimman mäen nousu kävi raskaaksi, kun sade ja hiihtäjät pehmitti lumen ja tuuli puhalsi ankarasti vastaan. Sampo oli tyytyväinen suksien luistoon, mutta keli oli raskas. Hiihtäjä oli hyvällä mielellä kisan päättyessä. Sijoitus oli 38:s maaliin hiihtäneistä 45:stä.

Tulokset

65. kans. Pylkön hiihdot, 1.3., Pylkönmäki (Saarijärvi)

Jani Rintala mukana Pylkön hiihdoissa, jossa matkana oli 50 km.

Tulokset

KLL mestaruushiihdot 2015, 22.2., Imatra

Ankkurilaisista mukana Sampo Seppä, joka edusti koululiikuntaliiton Suomen mestaruuskisoissa Kuortaneen urheilulukiota. Kisojen aikaan oli liisterkeli. Voitelu onnistui ja hiihto oli Sampon tämän talven parasa. Sampon sijoitus 5 km:n perinteisen kisassa oli 36.

Tulokset

KLL:n Pohjanmaan alueen mestaruushiihdot 17.2., Kortesjärvi

KLL:n Pohjanmaan alueen mestaruushiihdot hiihdettiin Kortesjärven Kitkan maastoissa. Alajärveä edustamassa olivat Lilja ja Heikki Lehtelä. Lilja oli upeasti toinen ja Heikki hiihti hienosti 7.

Tulokset

Pm-Ranking EPHi:n piirinmestaruushiihdot, 14.2., Isokyrö (Vaasa)

Pm-kilpailut oli alunperin tarkoitus järjestää Vaasan Öjbergetillä, mutta viikolla vaikuttanut föhn-tuuli pakotti siirtämään kisat Isonkyrön Ylipäähän. Ankkurilaisista parhaiten sijoittui Sampo Seppä, joka oli hienosti 2. Myös Lilja ja Heikki Lehtelä jatkoivat talven hyviä hiihtojaan ollen 6. ja 10.

Tulokset

Oma Säästöpankin nappulahiihdot 3.2

tulokset kuvia

Santavuoren Nuorisohiihdot 1.2., Ilmajoki

Sampo Seppä mukana Santavuoren hiihdoissa. Sampo oli 4. perinteisen 10 km.

Tulokset

FIS SM-kilpailut yleinen sarja/ Suomen Cup-osakilpailu 30.1.-1.2., Jämi

Jani Rintala mukana Jämin SM-kilpailuissa. Jani hiihti lauantaina 15 km vapaalla ja tyytyminen oli 64. sijaan.

Tulokset

Tanelinrannan piirinkunnalliset hiihdot 29.1., Seinäjoki

Ankkurilaisista mukana Lilja ja Heikki Lehtelä ja Eero Saarenketo.

Jani Rintala, Miehet

Uudistuneessa maakuntaviestissä Alajärven sijoitus oli hienosti, 6., edellä olivat Vaasa I, Ilmajoki I, Seinäjoki I, Vöyri ja Mustasaari I.

Tulokset-sivuilta löytyy maakuntaviestin yhteistulokset ja osuusajat.

Kuivia löytyy täältä!

Carilainen Sport hiihdot (V) 24.1., Ähtäri

Eero Saarenketo ja Jani Rintala mukana Ähtärin Mustikkavuoren rankoissa maastoissa.

Tulokset

67. Vöråspelen-Vöyrinkisat (P) 18.1.

Vöyrinkisat hiihdettiin yhteislähtökilpailuna, mukana Ankkurilaisista Jani Rintala.

Tulokset

Suomenselän alueen nuorisohiihdot 15.1., Lehtimäki

Suomenselän alueen nuorisohiihtojen 1. osakilpailu hiihdettiin perinteisellä tyylillä Valkealammella. Muut osakilpailut käydään Töysän Iivarin koulun maastossa ja Ähtärin Mustikkavuorella.

Ankkurilaisista mukana Lilja ja Heikki Lehtelä, jotka molemmat voittivat hienosti oman sarjansa.

Tulokset

59. Halsuan Hiihdot (V) 11.1.

Halsualla hiihdettiin kirpeässä pakkassäässä, lämpötilan olessa n. -17 °C. Ankkurilaisista mukana Jani Rintala.

Tulokset

Nuorten MM-, 18-sarjojen EYOF- ja PM-katsastukset 9.1.2015, Äänekoski

Nuorten SM-hiihtojen peruuntumisen vuoksi katsastutskilpailut siirrettiin perjantaille Äänekoskelle. Ankkurilaisista Sampo Seppä (M18-sarjassa) hiihti 10 km vapaan kisan.

Tulokset

XXXIII Seinäjoen Talvikisat (V) 3.1.

Eero Saarenketo mukana Seinäjoen Talvikisoissa.

Tulokset

59. kans. Harsunkankaan hiihdot, Kyyjärvi 1.1.2015 (P)

Legendaariset Harsunkankaan hiihdot palasivat 10 vuoden tauon jälkeen tutulle paikalleen; uudenvuodenpäivään ja Kyyjärvelle. Hiihdot hiihdettiin edesmenneen hiihtäjän  Eero Mäntyrannan muistolle. Uudenvuoden suojakeli ja alkutalven vähälumisuus aiheuttivat ongelmia hiihtäjille sekä järjestäjille, mutta kisat saatiin vietyä kunnialla läpi.

Ankkurilaisista mukana Heikki ja Lilja Lehtelä, Eemeli Herrala, Eero Saarenketo ja Jani Rintala.

Tulokset. Lisäksi kisat lähetettiin netti-TV välityksellä, jota voi katsoa jälkikäteen täältä, ja kuvasatoa löytyy täältä.

Valkealammen Ensilumen Hiihdot, Lehtimäki (Alajärvi) 27.12.

Kinkkuja sulateltiin valkealammen ensilumen hiihdoissa. Mukana Ankkurilaisista Lilja ja Heikki Lehtelä ja Jani Rintala.