Akaa-Volley ja Kokkolan Tiikerit Kohtaavat Monitoimihallilla 5.12.2021.

Alajärven Monitoimihallilla on tarjolla 5. joulukuuta klo 17.00 huippulentopalloa, kun Akaa-Volley ja Kokkolan Tiikerit kohtaavat toisensa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa.

Akaa-Volleyn piti pelata jo viimekaudella yhden kotiottelunsa Alajärven Monitoimihallilla, mutta tämä peruuntui. Nyt on uusi yritys ja vastaan saapuu Kokkolan Tiikerit. Kotijoukkue Akaa-Volleyn riveissä nähdään huippunimiä mm. Urpo Sivula, Sauli Sinkkonen, Voitto Köykkä ja tietenkin Paalijärven omapoika Panu Pitkänen.

NYT liput myynnissä Euronics Japon myymälässä.

Lippujen hinnat

  • Aikuiset 17 €
  • Eläkeläiset ja opiskelijat 14 €
  • Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi
  • VIP-Lippu 30 € (Varattu paikka VIP-katsomossa, kevyt ruokailu ennen peliä sekä kahvi ja pulla erätauolla)

HUOM! 100:lle ensimmäiselle ottelulippu ja Akaa-Volleyn kaulaliina yhteishintaan 20 €

HUOM! Vallitsevan koronatilanteen johdosta ottelussa on koronpassi käytössä. Yli 16-vuotiailta tarkistetaan koropassit lipunmyynnin yhteydessä. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Koronapassi käy sekä mobiiliversiona että tulosteversiona.

Otteluisäntänä ottelussa toimii OmaSp ja Töysän säästöpankkisäätiö.

LENTOPALLOJAOSTO TIEDOTTAA

Lähde mukaan lentopalloilijoiden iloiseen joukkoon!
Sinä, joka olet pohtinut lentopallon aloittamista, nyt sinulla on oiva mahdollisuus oppia lentopallon pelaamiseen tarvittavat taidot ja tekniikat. Tule mukaan Lentopallojaoston järjestämään taito- ja tekniikkaryhmään, joka kokoontuu tiistaisin Alajärven monitoimihallilla (L3) klo 18.00 – 19.30. Taito – ja tekniikkaryhmän kautta sinun on helppo liittyä mukaan pelaavaan joukkueeseen!

Ilmoittautumiset sekä tiedustelut:
Essi Puoliväli (040 0277 732, essi.puolivali@gmail.com)
Toni Mäki-Mantila (050 5664 108, t.maki.mantila@gmail.com)

Ankkureiden lentopallojoukkuiden kauden 2021 – 2022 harjoitukset ovat lähteneet käyntiin. Facebook-sivuillamme näkyvät joukkueiden harjoitusvuorot ja lisäksi oheisesta linkistä voitte käydä katsomassa joukkueiden harjoitusvuorot:

https://www.alajarvenankkurit.fi/lentopallo/joukkueet/

Lentopallo

Ankkurien lentopallojaoston tarkoituksena on järjestää lentopallon harrastus- ja kilpailutoimintaa ensisijaisesti alajärveläisille lapsille ja aikuisille. Toiminnassamme on mukana yli 100 pelaajaa, valmentajaa ja huoltajaa. Joukkueita sarjatoiminnassa on yli kymmenen: alle yhdeksänvuotiaista F-junioreista aikuisiin asti. Näiltä sivuilta löydät tietoa joukkueista, vetäjistä ja tapahtumista. Tervetuloa mukaan toimintaan, monenlaista tehtävää löytyy!

Tuomo Haavisto
Jaoston puheenjohtaja

Kausi 20-21

Jihaa, tällä hetkellä näyttää siltä, että lentopallokausi 2020-2021 päästään käynnistämään normaalisti! Tilanne voi toki muuttua, ja lentopallojaosto seuraa tarkasti ohjeistuksia koskien harjoitusten ja turnausten järjestämistä. Tällä hetkellä kuitenkin on sallittua aloittaa lentopalloharjoittelu sisätiloissa, ja salivuorot alkavatkin pyöriä 24.8.2020 alkaen! Harjoitusvuorot löydät tältä sivustolta!

Joukkueita löytyy tällä hetkellä vain tyttöjen puolelta, poikkeuksena kaikkein nuorimmat, eli F-ikäiset, jotka harjoittelevat sekavuorolla. Toiveena olisi saada myös poikalentopallo pyörimään, joten jos olet innokas lähtemään mukaan valmennusjoukkoon, ota yhteyttä vaikka Facebookin kautta!