Juoksukoulu 2018-2019

Alajärven Ankkurien yleisurheilujaosto järjestää talvella 2018-2019 juoksukoulua. Harjoitukset ovat avoimet kaikille yli 10-vuotialle oman juoksutekniikan kehittämisestä kiinnostuneille urheilijoille lajitaustasta riippumatta.

Harjoitukset 

  • Juoksutekniikka, juoksuvoima, perus- & vauhtikestävyys
  • Yhteisharjoitukset ovat Pallohallissa (ylipainehalli) parittomina viikkoina marraskuusta maaliskuuhun. Lisäksi joitakin lisäharjoituksia voidaan järjestää Kuortanehallissa erikseen sovittavina päivinä. 
  • Ohjaajina Jussi Takala, Tapio Rajala, Harri Leppäaho ja Juha Lahti
  • Jatko keväällä hallikauden päätyttyä erikseen sovittavalla tavalla.

Yhteisharjoitukset Pallohallissa vuoden 2018 puolella maanantaisin: 5.11. 19.11. 3.12. ja 17.12 kello 19-20. Vuoden 2019 harjoitukset pidetään lauantaisin: 5.1. 19.1. 2.2. 16.2. 2.3. 16.3. Kello 11-12. HUOM! 2.2. harjoitukset muista harjoituksista poiketen kello 17-18!

Pallohallin treeneihin varustukseksi tarvitaan lenkkikengät ja riittävän lämmin urheiluasu. Pallohallin sisälämpötila on noin +10 astetta.

Kenelle

2008 tai aikaisemmin syntyneille lajitaustasta riippumatta.

Tavoite

Juoksemisen osaamisen perustason kehittäminen koko seurassa. Edistyneemmille juoksijoille lisää tavoitteellisuutta harjoitteluun.

Hinnoittelu

Koko talvikausi 30 € + mahdolliset Kuortanehallin käyttömaksut. 

Lisenssi ja vakuutukset

Loukkaantumisten ja tapaturmien varalle yleisurheilujaostolla ei ole yhteistä vakuutusta. Huoltajan suostumuksella yleisurheilujaosto voi hankkia urheilijalle yleisurheilulisenssin, joka sisältää Sporttiturva-vakuutuksen 13-ikävuoteen asti. Yleisurheilulisenssi oikeuttaa myös kilpailemaan kaikissa virallisissa yleisurheilukilpailuissa. Esimerkiksi 8-13vuotiaiden lisenssin hinta on 20 €. Lisätietoa lisenssistä ja vakuutuksista: www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit. 

Tarkista myös sisältääkö mahdollisesti jo olemassa oleva toisen lajiliiton lisenssi vakuutuksen. 

Ilmoittautuminen

Täytä tämä lomake

Lisätiedot

yleisurheilu@alajarvenankkurit.fi tai puhelimitse

 

Juoksukoulun Whatsapp-ryhmä

Juoksukoulun Whatsapp-ryhmään pääseet liittymään tästä linkistä: https://chat.whatsapp.com/D3Bcl8CKikXFPbrUZ09OKP tai skannaamalla viereisen QR-koodin kännykällä