Lentopallo

  

Ankkurien lentopallojaoston tarkoituksena on järjestää lentopallon harrastus- ja kilpailutoimintaa ensisijaisesti alajärveläisille lapsille ja aikuisille. Toiminnassamme on mukana yli 100 pelaajaa, valmentajaa ja huoltajaa. Joukkueita sarjatoiminnassa on yli kymmenen: alle yhdeksänvuotiaista F-junioreista aikuisiin asti. Näiltä sivuilta löydät tietoa joukkueista, vetäjistä ja tapahtumista. Tervetuloa mukaan toimintaan, monenlaista tehtävää löytyy !

Tuomo Haavisto
Jaoston puheenjohtaja

 
 

 

"PEUKKU ETUKORTTI"

 

MIKÄ ON PEUKKU ETUKORTTI?

 

PEUKKU ETUKORTTI ON NUORISOURHEILUN TUKEMISEEN SEKÄ PAIKALLISTEN YRITYSTEN KÄYTTÄMISEEN SUUNNATTU ETUKORTTI.

 

NYT ALAJÄRVELLÄ ON MAHDOLLISUUS ILMAN SUKKIEN, KARKKILAATIKOIDEN YMS. MYYNTIÄ TUKEA NUORISOURHEILUA JA SAMALLA HYÖTYÄ EDUISTA JA KANNATTAA PAIKALLISIA YRITYKSIÄ.

 

ALAJÄRVEN ANKKUREIDEN LENTOPALLOJOUKKUEISTA SEURAAVAT MYYVÄT PEUKKU ETUKORTTEJA:

E-tytöt, D-tytöt JA B-pojat

 

KORTIN HINTA 30€ ja SEURAAVAT 20€.

  

 

KOPIOIMALLA LINKIN SELAIMEEN NÄET YRITYKSET JOTKA MUKANA TOIMINNASSA. TAI KÄYMÄLLÄ www.hyvinpyyhki.com sivulla.

 

http://hyvinpyyhkii.com/peukku-yritykset-paikkakunnittain....html

 

Terveisin

Tuomo Haavisto

Lentopallojaoston puheenjohtaja

PowerCup 2019

 

Maailman suurimmassa lentopallotapahtumassa Rovaniemen PowerCupissa 2019
Alajärven Ankkureiden B-pojat nappasivat pronssimitalit SuPer sarjassa.
Joukkueessa pelasivat oik. Ville-Matias Parkkonen, Onni Kivipelto, Miko Kostamo (Kyyjärvi), Petteri Tyynismaa (Kortesjärvi), Leevi Hautamäki, Elias Mertaniemi, Anttoni Uusitupa, Valtteri Haavisto ja valmentajana Tuomo Haavisto. Joukkuetta on myös valmentanut Markku Tyynismaa, joka oli nyt Vaasan tyttöjen peräsimessä PowerCupissa.
Poikien loistava yhteishenki ja joukkueena taisteleminen näytti mitä syvimmillään ja parhaimmillaan joukkuepelaaminen on.
Valmentajana voin sanoa, että olen todella ylpeä tästä joukkueesta. Joka venyi todella kovaan suoritukseen eikä loppuottelupaikkakaan jäänyt kuin hiuskarvan verran saavuttamatta.
Koko turnauksen aikana sain kokea hienoja hetkiä tämän joukkueen kanssa ja luulen, että jos en olisi ollut mukana en olisi missään tilanteessa päässyt kokemaan sitä tunteiden vuoristorataa mitä tämän viikonlopun aikana sain kokea rakkaudesta lentopalloon.
Kiitos ja kumarrus joukkueelle tätä juhlitaan myöhemmin.
 
Ankkureista osallistui PowerCupiin lisäksi kuusi tyttöjoukkuetta saavuttaen pistesijoja, tsempaten, taistellen ja toisia kannustaen.
 
Tuomo Haavisto Lentopallojaoston puheenjohtaja.

 

Yhteistyössä kaudella 2018-2019