2013-2014

Alajärven kaupunki edusti kunniakkaasti varamiehisenä viime vuoden sijoituksiaan. Ihan ei ylletty top3-sijoituksiin, Alajärvi oli sekä miehissä että naisissa 8.

Tulokset

Kuvat

Pm-hiihdot 22.2., Seinäjoki, Kortesjärven Järvi-Veikot

Vähälumisen talven takia Pm-hiihdot hiihdettiin Kauhavan Kortesjärven sijaan Seinäjoella.

Tulokset

KLL aluemestaruushiihdoissa menestystä

Lilja ja Heikki Lehtelä hiihtivät mainiosti KLL hiihdoissa Isossakyrössä.

Lilja oli N10 sarjassa hienosti neljäs ja Heikki M11 sarjassa kymmenes.

Tulokset

Kansalliset Parran hiihdot Närpiön susivuorella 2.2. (V)

Teuvan järjestämät kansalliset hiihtokisat kisailtiin Närpiön susivuorella. Kisassa oli Ankkurilaisista mukana Sampo Seppä, joka oli M16-sarjassa hienosti 3.

Tulokset

Kansalliset Mini-Seljes 1.2. (V)

Kruunupyyn Alavetelissä Ankkurilaisista kisailivat Heikki ja Jouko Lehtelä ja Jani Rintala. Heikki hiihti hienosti 11. M12-sarjassa, jossa osallistujia oli 24. Jouko hiihti M45-sarjassa 3. ainoastaan 9 s voittajasta hävinneenä. Jani hiihti Myl-sarjan 2.

Tulokset

Tanelinrannan pk. hiihdot (V) 30.1.2014

Torstai-iltana hiihdetyissä piirinkunnallisissa hiihdoissa mukana Lilja ja Heikki Lehtelä. Lilja voitti hienosti oman N10-sarjansa ja Heikkikin hiihti hyvin ollen M12-sarjan 8.

Tulokset

XXXII Seinäjoen Talvikisat 25.1 (V)

Seinäjoen kansallisissa Talvikisoissa mukana Lilja (3.) ja Heikki (8.) Lehtelä ja Jani Rintala (4.).

Tulokset

Vetelin Tapaninpäivän hiihdot 26.1

Vetelin Tapaninpäivän hiihdot kisailtiin lopulta tammikuun lopulla Pedersörenin Lappforsissa. Jani Rintala oli perinteisen kisan 6.

Tulokset

Himangan kansalliset 12.1 (Kalajoki)

Kalajoen hiihtomajan maastossa hiihdetyt Himangan Urheilijoiden kansalliset hiihdot sai runsaan osallistujajoukon etenkin nuorista hiihtäjistä. Kilpailu käytiin 1,4 km mittaisella keinolumiradalla, jota oli lauantaina pinnoitettu uudella tykkilumella sopivasti alkaneen pakkasen myötävaikuttaessa. Latu oli hyvässä kunnossa ja riittävän leveä myös ohituksiin, joita lyhyellä ladulla tuli runsaasti. Tiukkaa kisaa käytiin M16 sarjassa, jossa Sampo Seppä hiihti sijalle 15, osanottajia sarjassa oli 30. Nopealla radalla jo muutaman sekunnin tulosparannus olisi riittänyt useiden sijojen parannukseen. Kalajoen Junkkarit järjestää tämän vuoden Hopeasomman loppukilpailun maaliskuun puolivälissä, joten tuntumaa saatiin kisamaastoihin.

Tulokset

Suomen Cupin osakilpailu – Keuruun Hiihdot 11.1.2014

Jani Rintala mukana Keuruulla järjestetyissä Suomi cupin osakilpailussa. Janin tekniikka ei aivan purrut jäätikköiseen ja kiviseen latu-uraan, joten tyytyminen oli 97. sijaan.

Tulokset

Posion Kaamoshiihdot 29.12.

Sampo Seppä hiihti neljänneksi Posion Kaamoshiihdoissa 29.12.2013 Kotivaaran mastoissa hiihdetyssä kisassa perinteisen tyylin 5 km. Posiolla oli vesikeli, liisterillä saatiin tarvittava pito. Koko joulun ajan jatkuneesta vesikelistä huolimatta Posiolla riitti lunta ja kisoissa oli paljon osallistujia, koska samassa yhteydessä M20 ja N20 sarjan hiihtäjillä oli tarkkailukisa nuorten MM-hiihtoja varten.

Tulokset

15.12. FIS Scandinavia Cup Vuokatti

joku täälläkin vissiin on hiihtänyt 🙂

Kaamoskisat Seinäjoki 14.12 (P)

Osa ankkurilaisista mukana Seinäjoen piirinkunnallisissa kaamoskisoissa. Parhaiten menestyivät Lilja Lehtelä ja Sampo Seppä, jotka olivat ensimmäinen ja kolmas. Mukana myös muut Lehtelän perheen hiihtäjät: Heikki, Lauri ja Jouko.

Tulokset

Valkealammen kansalliset 8.12 (V)

Etelä-Pohjanmaan kauden ensimmäiset hiihtokisat kisailtiin jo perinteen mukaan Lehtimäen Valkealammella. Ankkurilaisista mukana Lilja, Lauri ja Jouko Lehtelä, Sampo Seppä, Eemeli Herrala ja Jani Rintala.

• Lilja hienosti N10-sarjan 3.
  • Lauri taisteli kurkkukipuisena M14-sarjan 17.
  • Sampo M16-sarjan 6.
  • Eemeli M16-sarjan 12.
  • Jouko M45-sarjan 5.
  • Jani MYL-sarjan 9.

Tulokset

FIS Kontiolahti 30.11-1.12

Sampo Seppä avasi ankkurilaisten kauden Kontiolahdella. Kontiolahdella pyrytti kaksipäiväisten kisojen ajan. Lauantaina oli vapaan tyylin kisa ja sunnuntaina oli perinteinen hiihtotyyli. Järjestelyt oli hienot, keli oli hankala, lievää pakkasta, ja lumi kosteaa.

Sampon sijoitus molemmissa kilpailuisssa oli hienosti 5:s.

Lauantain vapaan tulokset ja sunnuntain perinteisen tulokset.